Una dintre cele mai rare și frumoase flori din lume se află în România

Una dintre cele mai rare și frumoase flori din lume este margareta africana (Oseteospermum) care se întâlnește și în România. Margareta africană se descurcă chiar foarte bine în condițiile climatice de la noi din țară.
094a113e22a99651690489dda5e597a4

Osteospermum este o planta perenă. În marea parte a varietăților, această plantă nu crește mai mult de 50 cm. Margareta africană are nevoie de multă lumină și crește în zone cu mult soare, iar în zilele noroase își strânge petalele și devine unică prin frumusețea ei oferind însă un adevarat spectacol de culoare.

bluebell
african_daisy
Margareta africană este o plantă cu înflorire abundentă și aproape continuă. Atunci când dispune de condiții prielnice, poate înflori pe tot parcursul anului. Totuși, în principal prezintă două etape majore de înflorire: din mai până la sfarșitul lui iulie și din septembrie până în noiembrie. 
564690711_787a186fe8_b
6342786184_4098a993b8
Margareta-africana
IMG_4432
exotic_flower_blue_666
În urma cu 25 de ani, puțini erau aceia care auziseră de această plantă. Puțin înaltă, cu aspect de tufă și cu flori asemănătoare celor de margareta, Osteospermum a câștigat atenția producătorilor și comercianților prin varietățile existente și prin capacitatea sa de a se dezvolta bine, atât în grădină dar și în ghivece. Ea poate fi achiziționată de câțiva ani și din magazinele noastre de specialitate.

93 thoughts on “Una dintre cele mai rare și frumoase flori din lume se află în România

 1. After checking out a number of the blog posts on your website, I seriously appreciate your way of blogging. I added it to my bookmark website list and will be checking back in the near future. Please check out my website too and let me know your opinion.

 2. I blog often and I genuinely thank you for your content. This article has truly peaked my interest. I will bookmark your website and keep checking for new details about once per week. I subscribed to your RSS feed as well.

 3. Pingback: ed drugs list
 4. Pingback: ivermectin pills
 5. Pingback: compare ed drugs
 6. Pingback: free slots for pc
 7. Pingback: slots lv
 8. Pingback: nasty slots
 9. Pingback: myvegas slots
 10. Pingback: slots free single
 11. Pingback: slots inferno
 12. Pingback: 1boolean
 13. Pingback: sex dress up games
 14. Pingback: plaquenil cheap

Comments are closed.