Menu

Unde și cum așezăm televizorul?

Televizorul este obiectul cel mai de preț într-o casă, cameră. Când vine vorba de redecorare și amenajare vă puteți simți uneori depășiți de situație. Atunci când vine vorba de dormitor și camera de zi trebuie să alegeti locul potrivit pentru montarea sau așezarea televizorului. Trebuie să fie acolo unde vă este cel mai confortabil să vă uitați.

tv 2

 

tv 3

 

tv 4

Cel mai folosit loc este adesea cel din fața canapelei. Veți decora spațiul din jurul televizorului pentru a-l scoate în evidență.  Puteți alege să îl montati pe perete cu ajutorul unui suport special pentru televizoare. În același timp puteți folosi o comodă cu o înălțime redusă pe care să îl asezați. Tendințele în materie de mobilă sunt cât mai minimaliste pentru a crea cât mai mult spațiu liber în cameră și a avea loc de desfășurare a activităților.  Astfel camera va fi cochetă și aerisită.

tv 5

 

tv 6

 

tv 7

 

tv 8

Indiferent dacă preferi ca televizorul sa fie amplasat la vedere sau mai ascuns, în mijlocul camerei sau pe un perete, este recomandat să-l poziționezi astfel încât calitatea imaginii și a sunetului să nu fie distorsionate.

tv 9

 

tv

foto: Pinterest

 

No comments

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Feed Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
VREI SĂ FACI O PLIMBARE? Prognoza pe trei zile! Vezi aici cum va fi vremea!
17°
cer senin
humidity: 59%
wind: 2m/s W
H 27 • L 22

NEWSLETTER

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană

PINACOTECA BUCUREȘTIULUI – UN PROIECT INTERBELIC

Ziua cea mare1 august 2017
Locatia: Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu După 26 de ani, Pinacoteca Municipiului București își redeschide colecțiile în fața publicului, oferind o retrospectivă a principalelor donații, Ioan Movilă si Filip Marin, precum și a celor mai reprezentative lucrări achiziționate în perioada interbelică.

Roxana Toma ( tarancutaurbana.ro ) pregătește colecția de perne Arta amintirii

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram