Revine moda ceasului cu cuc
11 martie 2015
Cel mai mare ceaun cu mâncare de post în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului
11 martie 2015
Astăzi am văzut la televizor o ştire cu nişte săteni care îşi construiau singuri dispensarul din sat. Femei şi bărbaţi lucrau cot la cot pentru a ridica clădirea. Puţin mai târziu citesc un material despre primul magazin cu fapte bune. Aici o mulţime de oameni vin să doneze obiecte pe care nu le mai folosesc. Merci Charity Boutique este singurul magazin caritabil din Bucureşti, iar banii obţinuţi din vânzarea produselor se îndreaptă către copiii bolnavi care au nevoie de ajutor.
646x404

FOTOGRAFII: Marian Iliescu

Într-o clădire cochetă de pe strada Smârdan numărul 13 din Centrul Vechi al Capitalei se găseşte un magazin – ceainărie în interiorul căruia pluteşte o atmosferă desprinsă parcă din cărţile de basm. Mobilă veche, ceaiuri bune şi o mulţime de obiecte donate de oamenii cu suflet mare care îşi doresc să-i ajute pe copiii fără posibilităţi vă aşteaptă în spatele unei uşi pe care scrie „Merci“.
627x0

„Merci Charity Boutique a fost deschis în urmă cu doi ani şi totul a pornit în momentul în care am realizat că am acasă o mulţime de haine şi obiecte pe care nu le mai folosesc şi care meritau valorificate într-un fel. Atunci am început să mă gândesc la un asemenea magazin“, povesteşte Alina Tiplea, una dintre reprezentantele magazinului. Concret, oricine are acasă obiecte pe care nu le mai foloseşte, aflate în stare bună, le poate dona magazinului din Centrul Istoric.
Pe Alina Tiplea o găsiţi aici.
În fiecare luna, Merci Charity Boutique are invitată şi o vedetă. Maine Marius Manole.
10986444_832729423430298_6296043527955714900_o
Mai multe informaţii: adev.ro/nl0464
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană I Roxana Toma
Țărăncuța Urbană sunt eu, Roxana Toma. Fata care iubește poveștile, tradițiile, amintirile din copilărie, momentele minunate petrecute alături de cei dragi, dulciurile, florile, grădina cu flori a mamei - lăsată moștenire, satul și viața la țară. Sunt jurnalist de peste 20 de ani. Am scris despre politică și politicieni în toți acești ani. Acum e vremea de alte subiecte. Am venit la București de la țară, chiar dacă țara mea se afla la vreo 60 de kilometri de Capitala țării. Acum ați înțeles și numele blogului meu. Am un copil, mai celebru decât mine, un mic actor, Tudor Roșu :). Născut la București îi place să bată mingea pe strada copilăriei mele, natura și tot ce este frumos. Deci iubește ce iubesc și eu! Sper să vă placă ce scriu, scriu pentru voi, pentru prietenii mei, pentru țărăncuțele mele! Cu drag, Țărancuța Urbană tarancutaurbana@gmail.com

Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fii fericit – Anne Frank

Va rugam asteptati...

Inscrie-te la newsletter!

Rămâi la curent cu noutăţile de pe Ţărăncuţa Urbană!
%d blogeri au apreciat:
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest