Vara aceasta, tu ești influencerul în materie de fashion design!

PULSE Studio lansează noua colecție, „Finesse Influence” și te provoacă să îți asculți instictul, să ții cont de ce te avantajează și să îți creezi propriul stil! Vara aceasta tu știi cel mai bine ce ți se potrivește și ce te reprezintă, pentru că tu ești propriul influencer, în materie de vestimentație. PULSE te inspiră, alegerile îți aparțin!

Marii designeri dau tonul, revistele promovează creațiile de catwalk, stiliștii dau recomandări de styling, celebritățile fac endorsement, bloggeri prezintă noutățile. Nu este de mirare că îți este greu să alegi o creație vestimentară care chiar îți place, pe gustul tău.

 

 

 

Colecția „Finesse Influence” presupune un joc de contexte în care femeia are nevoie de un aliat vestimentar care să îi pună în valoare calitățile și să îi confere o notă de delicatețe impresionantă, fie că este la birou, în oraș, la o întâlnire romantică sau la un eveniment important.

 

PULSE Studio pune în valoare un stil de design contemporan, menit să îmbine modele de tipologii feminine variate. Esteticul colecției este redat de creații cu design specific, precum: fusta midi asimetrică în colțuri, bumbacul dungat, volane, buline, transparente și volume fluide.

 

 

 

 

 

 

Paleta de culori este vibrantă și epatează prin tonuri boeme. Colecția jonglează cu nuanțe pastelate, turcoaz și lila, și păstrează contrastul etern, alb și negru, drept un statement de eleganță.
Texturile, redate de variate tipuri de dantelă și volane realizate din tul, aplicate pe materiale moi și vaporoase, ideale pentru vară, validează spiritul feminin și conferă încredere în farmecul propriu.
Hainele pe care le porți contribuie la imaginea ta, deci nu mai aștepta! Ascultă-ți instictul și alege ce ți se potrivește din noua colecție PULSE Studio, pentru că vara aceasta, tu ești influencerul, deci inspiră-i și pe alții cu alegerile tale, create de designeri români.

 

 

PULSE Studio este format din Laura Dimancea și Maria Toader, ambele cu rol de co- fondator și fashion designer în cadrul brandului. Absolvente ale Universității Naționale de Artă București, secția design vestimentar, tinerele au ca inspirație femeia modernă. Provocarea femeii active este de a face față cu brio tuturor contextelor cotidiente, inclusiv din punct de vedere vestimentar, pentru că brandul personal este influențat de stilul hainelor de brand pe care le poartă.

 

FOTOGRAFIE: MAROONI / MODEL: ANDRA – MRA MODELS / MAKE-UP: NANCY DEDU

3 thoughts on “Vara aceasta, tu ești influencerul în materie de fashion design!

Comments are closed.