Menu

Viaţa ca o călătorie în rulotă, simplă şi sănătoasă

Dacă ați visat vreodată de a trăi o viaţă simplă pe drum, rulota cred că este ideală. Sunt vacanțe și vacanțe. Fiecare caută ceva anume, poți vizita locuri fără să fie nevoie de rezervări la hotel sau bilete de avion. În România rulotele stârnesc un amestec de curiozitate, oftaturi, emoţii, dar şi un sentiment de respingere. Cine ar putea locui în 8-10 metri pătraţi fără confortul casei proprii? Asta este prima întrebare, iar dacă nu-i găseşti răspuns e greu să-ţi faci un plan de vacanţă cu rulota. Există o anumită categorie de persoane care considera că o excursie cu rulota sau cortul este sub standardul lor. Nu sunt de condamnat! Pentru altii, în schimb acesta este un stil de viata generează trăiri şi plăceri care nu pot exista în nici un hotel de lux din lume.

 

06

 

01

 

02

 

03

 

04

05

Joy Prouty este femeia din spatele rulotei Wildflowers . Este mamă, fotograf, și proprietar al unei remorci 1950 Spartanette. Şi an de an călătoreşte cu această rulotă pictată chiar de ea.

1

 

2

 

6

 

7

 

8

13

sursa: http://www.countryliving.com

2 comments

  1. Am actualizat blogul meu cu toate campingurile din Romania, cum sa pregatesti o vacanta cu rulota, off camping in Europa si o multime de alte informatii utile pasionatilor de excursii cu rulota

    http://www.excursieinrulota.com

    Vacanta placuta!

1 Pings/Trackbacks for "Viaţa ca o călătorie în rulotă, simplă şi sănătoasă"
  1. […] Sursa: Tarancuta urbana […]

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram