Menu

Consolele, cele mai drăguțe mese decorative

De la intrarea în dormitor, camera de zi la zona de luat masa, consola este o soluție de design versatil și cu economie de spațiu în măsură să finalizeze un mediu cu eleganta, stil si luminozitate

Trebuie să alegeți o consolă de la liniile grațioase la casa ta, stil provensal sau chic ponosit? Aici veți găsi câteva modele.

Poți așeza consola în hol

Sunt perfecte pentru că îmbină utilitatea cu detaliile de decor. În varianta modernă aceste console pentru hol au sertare și spații suplimentare de depozitare, deși elementul principal care le face extrem de decorative sunt picioarele înalte, eventual curbate.

 

2

Despre console se poate spune că sunt unele dintre cele mai funcționale obiecte decorative. Prin definiție, consola este o piesa de mobilier mic, lipit cu una din laturi de perete, cu patru sau trei picioare, excelentă pentru hol, camere de zi și, în varainte adaptate, pentru baie, bucătărie și terase.

Ceea ce avem aici drept console decorative, provin din designul de mobilier francez din secolul al XVIII-lea, dar inițial au fost gândite exclusiv ca mese cu doua picioare, având drept sprijin peretele pe care erau fixate.

3

4

 

5

 

3 comments

  1. betflik spune:

    decorated beautifully,such as betflix it helps to have a consistent connection.

  2. Cat imi plac si mie, maiales cdle vintage ca cele alese de tine 🙂

Lasă un răspuns

Tarancuta Urbana

Facebook
Pinterest
Instagram